Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο ΑΙΓΛΗ βρίσκεται στο εξοχικό προάστιο Χαιδάρι στην Δυτική Αττική,
ιδανικό για επαγγελματικά ταξίδια, Ιατρικό τουρισμό, καθώς και τουρισμό αναψυχής

Η θέση του σας παρέχει άμεση πρόσβαση στο σταθμό μετρό ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ (stasy.gr) γραμμή 3, απέχοντας 7 λεπτά με τα πόδια ή 3 λεπτά με το λεωφορείο (oasa.gr) γραμμές 811, 876, 892, αποβίβαση στην στάση Κολοκοτρων,η 100 μέτρα απο το ΑΙΓΛΗ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μετρό για πρόσβαση στο ξενοδοχείο μας από το αεροδρόμιο Αθηνών ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και από το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ γρήγορα, άνετα και χωρίς ταλαιπωρία. Κατά την διαμονή σας μπορείτε να επισκεφθείτε περίπου 15 λεπτά με το μετρό, το εμπορικό κέντρο της Αθήνας, τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους και να δείτε την Παλαιά πόλη (Πλάκα).

Κοντά στο ξενοδοχείο (3,1 χλμ) βρίσκεται η Βυζαντινή Μονή Δαφνίου του 6ου-11ου αιώνα μ.χ. (haidari.gr) προσβάσιμη σε 10-14 λεπτά με το λεωφορείο, γραμμές 876, 731, 892, Α15 (oasa.gr).

Επίσης σε μικρή απόσταση απο το ξενοδοχείο 15-200 μέτρα, υπάρχουν εστιατόρια για όλα τα γούστα (Σουβλάκια, Ιταλικά, ταβέρνες, κινέζικο, fast food mcDonald (343 μέτρα) καθώς επίσης τράπεζες και ταχυδρομείο για την εξυπηρέτησή σας. Στους κατωτέρω Χάρτες μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά.